Hvad Er En Selvudløser?

Pixabay, CorrelateStudio -

Vi har nok alle på et tidspunkt oplevet, at vi alle sammen gerne vil være med på et billede, om man så er en lille eller stor gruppe. 

Problemet er bare, at der jo altid er én, der skal tage et billede, men det kan løses med funktionen 'selvudløser'. 

En selvudløser er, hvor du kan sætte din telefon eller kamera til selv at tage et billede efter et vist antal sekunder. Du kan hermed få sat det hele i stilling på det billede, du gerne vil tage og derefter trykke på selvudløseren, som så tæller ned derefter og til sidst tager billedet for dig.

Aldrig mere skal din familie, venner og dig bøvler med, hvem der skal tage billedet, så alle ikke kan komme med. Eller man står som en stor gruppe og ikke kan nå at få alle med på en selfie, fordi ens arme ikke er lange nok.

Med en selvudløser er der derfor ingen undskyldning for din onkel, mor, tante eller far til altid at skulle tage billedet. Nu skal de være med på det. 

En form for selvudløser er også en selfiestang, hvor du kan tage et billede med telefonen uden at skulle trykke på selve mobilen. Her sætter du telefonen fast på stangen og et lille stik ind i telefonen og forbinder det hele til en lille knap nede på stangen. 

Sidens tekst er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Pernille Corydon armbånd produkter. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.