Hvordan Virker Et Infrarødt Kamera?

Jumpstory -

Et infrarødt kamera virker på den måde, at billedet er bygget op efter varmepunkter. Punkterne der udgiver varme adskiller sig dermed på billedet med en anden farve. Hver temperatur afgiver nemlig hver sin farve.

Her er det elementer, der afgiver en høj varme, der står med de kraftigste farver, mens elementer med en lav temperatur afgiver en kølig farve.

Hvad kan et infrarødt kamera bruges til?

Du har sikkert set et infrarødt kamera blive brugt i film og tv-serier, hvor det bruges til at hjælpe beskuerne med at se, om der er mennesker eller andre levende genstande på den anden side af en væg.

Det er dog ikke kun til tv-lir, at et infrarødt kamera kan bruges. Du kan nemlig også bruge et infrarødt kamera i forhold til dit varmeforbrug og dermed med økonomisk øjemål.

Termografering, som det kaldes, når du anvender et varmesøgende kamera, som et infrarødt kamera er, kan anvendes til at se din boligs varmeudslip.

Du kan også anvende et infrarødt kamera med henblik på dine el-installationer. Her kan kameraet vise dig, om der ledningerne har en højere temperatur, end de burde have.

Har de det, så kan det være et tegn på fejl i installationen. Fejl i el-installationer kan nemlig medføre til kortslutninger og brand. Så her er et infrarødt kamera en nem og hurtig måde til at undgå netop dette.

Det kræver ikke en mindre bondegård at købe et infrarødt kamera. Du kan få infrarøde kameraer fra omkring 3-500 kr. og opefter, alt efter hvilke krav dit infrarøde kamera skal opfylde.

Tak for støtten

Til sidst vil vi hurtigt takke vores venner hos avXperten for støtten til dette indlæg. Hos avXperten finder du alverdens elektronik, eksempelvis gaming udstyr eller måske et ekstern DVD drev hvis din computer mangler det.